زمان جاری : یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 6:28 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 73
نویسنده پیام
farhad آفلاین


ارسال‌ها : 20
عضویت: 30 /3 /1392


طرزتهیه لازانیا کدو حلوایی
لازانیا کدو حلوایی

تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: یک ساعت
زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت

مواد لازم

• 12 ورقه لازانیا
• 450 گرم قارچ خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 12 ورقه بیکن
• 1.5 پیمانه پیاز خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پودر برگ مریم گلی
• 425 گرم کدو حلوایی
• ¾ پیمانه شیر پرچرب
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری سرکه سیب
• 3/4 قاشق چایخوری نمک
• 425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• 450 گرم پنیر موزارلا

طرز تهیه

1. لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ قارچ و نمک را در روغن زیتون داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند و آب قارچ کشیده شود. آنها را در بشقاب خالی کنید. بیکن ها را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. آنها را در بشقاب خالی کنید و کنار بگذارید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک شود. مریم گلی را اضافه کنید. 30 ثانیه بپزید. کدو حلوایی، شیر، فلفل، سرکه سیب و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید.
2. کف یک ظرف بیضی شکل را روغن بزنید و یک لایه لازانیا بچینید. یک‌سوم مواد را روی آن بریزید و دوباره لازانیا بگذارید. یک‌سوم قارچ، بیکن و موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 40 تا 45 دقیقه در 400 درجه فارنهایت بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.

ارزش غذایی

• کالری: 435
• چربی: 25 گرم
• کلسترول: 64 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 13 گرم
• کربوهیدرات: 27 گرم
• فیبر: 3 گرم
• پروتئین: 24 گرم
• ویتامین A: 11224
• ویتامین C: 4 میلی گرم
• سدیم: 806 میلی گرم
• پتاسیم: 435 میلی گرم
• کلسیم: 555 میلی گرم
• آهن: 2 میلی گرم

شنبه 01 تیر 1392 - 18:19
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :