زمان جاری : یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 10:18 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 93
نویسنده پیام
farhad آفلاین


ارسال‌ها : 20
عضویت: 30 /3 /1392


دستور طبخ خورش کرفس
روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم(
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر (

طرز تهیه:
1روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. 2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید. زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید. کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید. سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. آبغوره را اضافه کنید. اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

شنبه 01 تیر 1392 - 18:26
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :